Om oss

Wold KystTransport AS, 7282 Bogøyvær. Tel 90608150 / 72447833, e-post This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , FB www.facebook.com/WoldKysttransportAs

 

WKT as bringer pasienter til/fra fastlandet for St.Olavs hospital

 
 

Wold Kysttransport AS ble opprettet i 2009 med bestilling på en ny båt for å kunne ta unna småskala transport og taxi-kjøring med båt mellom øyene. Det ble raskt til at vi bestillte enda to båter for å imøtekomme det økende behovet. Vi har base på Bogøyvær i øyrekka utenfor Frøya. Her har vi døgnkontinuerlig beredskap 365 dager i året for St Olavs hospital og andre etater. Vi har til enhver tid passasjerbåter og havraftingbåt tilgjengelig, sommer som vinter, slik at vi skal kunne møte de fleste behov når det gjelder skyss og båtopplevelser her ute. Vi driver charter og arrangerer turer med båtene for firmaer og private med skreddersydd opplegg for den enkelte gruppe. Vi utfører også oppdrag for servicepersonell, offentlige etater og entreprenører som trenger arbeidsbåter for oppdrag i øyene.

Rederi, båter, båtførere har alle sertifikater, passasjersertifikater, utdanning, kurs etc som kreves for å drive passasjertransport.
Vi ønsker å kunne tilby alle som har behov for skyss eller turopplegg her ute i øyriket et tilbud. Velkommen skal dere være!

Tauing av lekter
 

MS Bogøy i storm

 

 

Wold Kysttransport facebook oppdateringer

Kontakt oss

Din epost-adresse: 
Din melding: 
Please enter the following 
 Help us prevent SPAM!
    
You are here: Home Om Oss Om oss