Våre båter

Vi har to nye passasjerbåter og en ny havgående RIB. Alle båtene har alle nødvendige tillatelser / passasjersertifikater for å kunne drive passasjertransport. Førerne innehar nødvendige sertifikater / kurs og har lang erfaring som skippere.

Båtene har utstyrt for å kunne ivareta sikkerheten – redningsflåter, nødpeilesendere, radiosendere, pyroteknisk materiell, termiske liv-vester, redningsdrakter, radarpeilesendere med mer.

Passasjerbåtene er 50 og 40 fot lange og tar 12 passasjerer i hver. RIB-en er nærmere 30 fot og tar også 12 passasjerer. Båtene opererer i et fartsområde mellom 30-50 knop. Dette gjør at vi raskt kan transportere over lengre avstander som for eksempel Trondheim-Frøya. Båtene er svært behagelige. Det er gode sjøbåter som er bygget med ”lydløs-kabiner,” som gjør det behagelig å prate med sidemannen. Godt med lys og varme gjør reisen like behagelig på en vinterkveld som på en sommerdag. Du sitter i komfortable skinnseter med god utsikt. Om bord har vi et godt lydanlegg og te/ kaffe-maskin, toalett. Båtene er utstyrt med vannjet framdriftssystemer som er veldig driftssikkert og som gjør at vi kan ta dere inn i naturhavner som normalt sett er utilgjengelige.

Vår nye RIB tar 12 passasjerer. Den har to motorer med til sammen 450 hk som trygt tar dere med på fartsfyllte opplevelser mellom øyene, gjennom trange sund eller ute på havbølgene. Dette er den ultimate båt dersom man ønsker å få den maksimale opplevelsen her ute i vår ville natur. RIB-en kan også benyttes til transport alene eller i kombinasjon med passasjerbåt.

 

Fotos Axel H Kristoff Wold. Copyrights

 

 

 

Wold Kysttransport facebook oppdateringer

Kontakt oss

Din epost-adresse: 
Din melding: 
Please enter the following 
 Help us prevent SPAM!
    
You are here: Home Våre båter