MS Bogoey2

MS BOGØY

MS Bogøy er en ny 2010 mod aluminiums passasjerbåt 15 meter med plass til 12 passasjerer + mannskaper. Båten har støyredusert kabin og er meget behagelig å være på tur med. Fartsområde 30-40 knop. Meget høy komfort.

Ombord sitter du i behagelige skinnseter. Eget toalettrom i kabindelen. Ombord har vi det varmt og behagelig vinter som sommer. Espresso kaffemaskin serverer fersk kaffe lungo eller espresso, med eller uten koffein. Trådløs Wi-Fi. Store utearealer for rekreasjon, fiske opphold evnt under fart. Ellers har vi også ombord 220v og kjøleskap.

Båten er utstyrt med dobbelinstallasjon 1000 hk med vannjet framdriftssystem, noe som gjør at vi kan ta oss fram til de mest utilgjengelige plasser, holmer og skjær, om vi ønsker

Båten er sertifisert etter Sjøfartsdirektoratets regler for mindre passasjerfartøyer, vi har oppdatert sikkerhetsutstyr ombord slik som livvester, redningsflåte, automatisk posisjoneringssystem med dir link til hovedredningssentral, pyroteknisk nødvarsling, hovedradio/VHF og 2 ekstra håndholdtde apparater, moderne GPS kartplottere/navigasjonssystemer, ekstra høyt plassert nødbatteri for kommunikasjonsmidler/posisjoneringssystemer, nødpeilesender, AIS-SART, varmesøkende nattkamera med mer.

Båten brukes i dag også til passasjertransport i øyrekka for St Olavs hosp.

 

 

 

 

 

 

 

 

      

 

 

Foto Tove Merete Wold. Copyright

 

 

Wold Kysttransport facebook oppdateringer

Kontakt oss

Din epost-adresse: 
Din melding: 
Please enter the following 
 Help us prevent SPAM!
    
You are here: Home Våre båter MS Bogøy