MS GEITUNGEN  -  RIB

 

 

 

MS Geitungen er vår nye havgående RIB. Denne bruker vi til havrafting og båtskyss, alene eller i kombinasjon med de andre båtene. Slik kan den ene gruppa oppleve litt fart og spenning og deretter bytte med de som sitter i passasjerbåten. En meget populær kombinasjon.

MS Geitungen er en Gemini 850 - en meget sikker farkost som benyttes mye andre steder til patruljering av havområder etc. Her har vi plass til 12 passasjerer + mannskaper. 2x225 2takt hk gjør at vi oppnår ca 50 knop med full båt.

Båten er sertifisert etter Sjøfartsdirektoratets regler for mindre passasjerfartøyer, vi har oppdatert sikkerhetsutstyr ombord slik som livvester/flytedrakter (som kles på passasjerene), automatisk posisjoneringssystem med dir link til hovedredningssentral, pyroteknisk nødvarsling, radio/VHF, moderne GPS kartplottere/navigasjonssystemer, ekstra høyt plassert nødbatteri for kommunikasjonsmidler/posisjoneringssystemer, nødpeilesender, MOB-innretning med mer

Dette er ikke en båt bare for hardhauser - vi kjører etter forholdene og etter ønsker fra våre passasjerer. En tur i en slik båt er en fantastisk mulighet til å komme tett innpå naturen, sjø, holmer sund, vær - dette vi dere ikke angre på!

 

  

 

 

 

Fotos Axel H Kristoff Wold. Copyrights

 

 

 

Wold Kysttransport facebook oppdateringer

Kontakt oss

Din epost-adresse: 
Din melding: 
Please enter the following 
 Help us prevent SPAM!
    
You are here: Home Våre båter MS Geitungen - RIB