Bo godt i idylliske omgivelser på Trøndelagskysten

Bogøyvær (Bogøya) - et lite sjarmerende fiskevær i Frøyas skjærgård med bare 16 fastboende. Det perfekte sted å ta med venner og familie - eller sine ansatte. På vår bilfrie øy kan du feriere og bo godt i vakre omgivelser i et autentisk lite kystsamfunn. Et samfunn hvor tiden på mange måter har stått stille. Velkommen til vår sjarmerende øy i havgapet!

Overnatting Bogøya, Frøyas skjærgård

 

Norgesferie på Trøndelagskysten - et autentisk lite øysamfunn på Frøya

Her finner du ingen biler og heller ingen butikker. Kanskje er du også eneste tilreisende på øya når du besøker oss? Turismen er fortsatt minimalt utviklet her, i hvert fall gjelder dette på vår lille øy som ligger midt i mellom de større øyene Sula og Mausund. Trenger du å handle er matbutikken bare en ti minutters sjarmerende båttur unna. Fisk din egen middag eller stikk innom Øyrekkas lokale fiskere. Er du glad i å lage mat? Prøv deg på den tradisjonsrike fiskematen som i generasjoner har stått på middagsbordene her på kysten, og som for mange regnes som delikatesser i dag. Hjemmelaget fiskekaker eller "ferskfiskball", så godt som det kan få bli! Kjenn på en deilig følelse av å bo i «gamle dager». Kanskje du skal benytte anledningen til en digital detox ferie? I så fall er du kommet til rett plass: Utendørs jacuzzi, tyrkisk sauna, kaldbasseng, tre store terrasser og "skybar". Flotte forhold for fiske, snorkling/dykking, kajakk, øyhopping, utendørs yoga og andre opplevelser i skjærgården. Mulighet for leie av båter, padlebrett, kajakker, seiljoller, vannscooter, krabbeteiner, fiskeutstyr, kaifasiliteter, sløyerom osv. Bogøya - et lite stykke Lofoten på Trøndelagskysten!

Vårt firma har base her, og øya huser også en sjarmerende pub. Hovedhus og gjestehus gir totalt 16 sengeplasser og kan leies hver for seg. Her kan du se bilder og lese mer om "Øvergården" og "Gjestehuset".  

m IMG 4263  m IMG 4259

m IMG 4237 Kopi  m IMG 4231

IMG justert 2067mindre  Løpebilde justert 

116363664 4010347622368768 5850912535495934986 n  Jacuzzi

img 9644 skalert

Utforsk skjærgården fra en kajakk eller padlebrett! Foto: May Kristin Slettun

gutter krabbe 2  Kamskjell

gutter krabbe 1      Axel med kamskjell nedskalert

Høy nok oppløsning tro  Høy nok oppløsning tro 2 

m IMG 4236 beskjært  Sauna

 

Øvergården med rosa himmel