Overnatting i idylliske omgivelser på Trøndelagskysten

Bogøyvær (Bogøya) - et lite sjarmerende fiskevær i Frøyas skjærgård med bare 16 fastboende. Det perfekte sted å ta med venner og familie - eller sine ansatte. På vår bilfrie øy kan du feriere og bo godt i vakre omgivelser i et autentisk lite kystsamfunn. Et samfunn hvor tiden på mange måter har stått stille. Velkommen til vår sjarmerende øy i havgapet!

Overnatting Frøya, Bogøyvær

 

Et lite stykke Lofoten på Trøndelagskysten

Her finner du ingen biler og heller ingen butikker. Kanskje er du også eneste tilreisende på øya når du besøker oss? Turismen er fortsatt minimalt utviklet her, i hvert fall gjelder dette på vår lille øy som ligger midt i mellom de større øyene Sula og Mausund. Trenger du å handle er matbutikken bare en ti minutters sjarmerende båttur unna. Fisk din egen middag eller stikk innom Øyrekkas lokale fiskere. Er du glad i å lage mat? Prøv deg på den tradisjonsrike fiskematen som i generasjoner har stått på middagsbordene her på kysten, og som for mange regnes som delikatesser i dag. Hjemmelaget fiskekaker eller "ferskfiskball", så godt som det kan få bli! Kjenn på en deilig følelse av å bo i «gamle dager». Kanskje du skal benytte anledningen til en digital detox ferie? I så fall er du kommet til rett plass: Utendørs jacuzzi, tyrkisk sauna, kaldbasseng, tre store terrasser og "skybar". Flotte forhold for fiske, snorkling/dykking, kajakk, øyhopping, utendørs yoga og andre opplevelser i skjærgården. Mulighet for leie av båter, padlebrett, kajakker, seiljoller, vannscooter, krabbeteiner, fiskeutstyr, kaifasiliteter, sløyerom osv. Bogøya - et lite stykke Lofoten på Trøndelagskysten!

Vårt firma har base her, og øya huser også det sjarmerende handelsstedet Georg Skatvold og Supen Pub. Hovedhus og gjestehus gir totalt 14 sengeplasser og kan leies hver for seg. Flere overnattingsplasser kan arrangeres. Her kan du se bilder og lese mer om "Øvergården" og "Gjestehuset". Ta kontakt med oss om du har noen spørsmål - vi hjelper deg gjerne! 

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 
  • telefon 9060 8150.

m IMG 4263  Overnatting Frøya

Opplevelser og overnatting Frøya  Feriehus i Øyrekka, Frøya

Opplevelser i Frøyas skjærgård  Sommerferie Frøya 

Norgesferie Trøndelag  Overnatting i flott kjøpmannsbolig på Bogøya i Frøyas Øyrekka på Trøndelagskysten

Overnatting Frøya

Utforsk skjærgården fra en kajakk eller padlebrett! Foto: May Kristin Slettun

Norgesferie Bogøya  Dykking i skjærgården, Frøya

De beste råvarer fra Frøyas matfat      Smak av kyst, Frøya

Feriehus Øyrekka, Frøya  Overnatting Frøya 

Feriehus Frøya   Feriehus i Øyrekka, Frøya

 

Overnatting på Bogøya, Frøya