Wold Kysttransport AS

Vi utfører oppdrag for servicepersonell, offentlige etater, forskningsmiljøer, teknologibedrifter, havbruksnæringen, entreprenører og andre firmaer som trenger arbeidsbåter for oppdrag i øyene. Vi har til enhver tid passasjerbåter tilgjengelig, sommer som vinter, slik at vi skal kunne møte de fleste behov når det gjelder skyss og båtopplevelser her ute. Vi tilbyr opplevelsesturer og arrangementer for firmaer og private med skreddersydde opplegg for den enkelte gruppe. Vi har base på Bogøya i Øyrekka utenfor Frøya

Båttransport og andre oppdrag på Hitra, Frøya og Trondheim

Wold Kysttransport AS ble opprettet i 2009 med bestilling på en ny båt for å kunne ta unna småskala transport og taxi-kjøring med båt mellom øyene. Det ble raskt til at vi bestilte enda to båter for å imøtekomme det økende behovet. Fra 2009 og fram til 2018 hadde vi døgnkontinuerlig beredskap 365 dager i året for St Olavs hospital.

Rederi, båter, båtførere har alle sertifikater, passasjersertifikater, utdanning, kurs etc som kreves for å drive passasjertransport.
Vi ønsker å kunne tilby alle som har behov for skyss eller turopplegg her ute i øyriket et tilbud. Velkommen skal dere være!

Wold Kysttransport AS, 7282 Bogøyvær. Tel 90608150, e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., FB www.facebook.com/WoldKysttransportAs

Havmerda 1

Ute med to båter til Salmars nye og grensesprengende havmerde ved Sørburøya i Frohavet, Ocean Farm 1. 

 

På jobb for Trønderenergi.

På oppdrag i Trondheimsfjorden for Maritime Robotics.

Wold Kysttransport har hatt pasientkjøring til/fra fastlandet for St. Olavs hospital i åtte år.

Tove og Axel

Axel H. Kristoff Wold og Tove Merete Vedal i Wold Kysttransport AS, familiebedriften som har base på Bogøya (Frøya) og i Trondheim. Ta kontakt med oss om du har noen spørsmål - vi hjelper deg gjerne! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.